Igrokaz za bolničku djecu

- 4. prosinca 2012.   

„Sveta Veronika“ je udruga s humanitarno socijalnim ciljevima u radu s hospitaliziranom djecom Opće bolnice Karlovac. Povodom blagdana Svetog Nikole dramska družina udruge sutra će na Dječjem odjelu karlovačke Opće bolnice uprizoriti igrokaz za djecu „Čizmica Svetog Nikole“, rekla je predsjednica Udruge Nada Beljan.
 
- Projekt podržan od strane grada Karlovca pod nazivom „Čizmica Svetog Nikole“, sutra u 16.30 sati na Dječjem odjelu karlovačke bolnice daje igrokaz za bolničku djecu. Za djecu su osigurani i darovi, slatkiši, voće i slikovnice koje je donirao Grad Karlovac, „Naša djeca“ Karlovac, Gradska četvrt Zvijezda, Udruga „Jak kao Jakov“, knjižara „Lin“ i izdavačka kuća „Naša djeca“ iz Zagreba, kojima od srca zahvaljujemo.

Dramskoj družini udruge pomažu stručni suradnici iz Dječjeg vrtića „Gaza“ i „Jaškovo“ i Društvo „Naša djeca.“ Fabulu igrokaza osmislila je stručna suradnica udruge Animira Mrkša, koja i glumi u predstavi. Igrokaz će imati prilike pogledati i ostala djeca, rekla je Nada Beljan.
- Ovu predstavu želimo prikazati svoj djeci grada Karlovca, koja će ju moći pogledati 13. prosinca u 17 sati u „Lana centru“ u Žitnoj kući.
Novosti
Tehnička pomoć ogulinskoj Turističkoj zajednici - 18.4.2014.   
Direktorica Turističke zajednice grada Ogulina Ankica Puškarić danas je u ime Turističke zajednice s potpredsjednikom Vlade i ministrom regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Brankom Grčićem potpisala Sporazum o dodjeli tehničke pomoći za pripremu regionalnih razvojnih projekata.
Hrvatska flautistička akademija u Karlovcu - 18.4.2014.   
U Karlovcu će se ovoga ljeta održati kulturni događaj „Hrvatska flautistička akademija“. Niz seminara, majstorskih tečajeva, predavanja, okruglih stolova i koncerata održavat će se od 6. do 13. srpnja u Gradskom kazalištu Zorin dom.
Dugoreški HDZ darivao obitelji - 18.4.2014.   
Mladež HDZ-a grada Duge Rese sa članovima Gradskog ogranka HDZ-a inicirala je akciju prikupljanja potrepština neophodnih za svakodnevni život. Povodom Uskrsa, prikupljena sredstva uručena su obiteljima kojima je potrebna socijalna pomoć na području grada.
Žene HSS-a prodavale aranžmane i pisanice - 18.4.2014.   
Organizacija žena HSS-a „Hrvatsko srce“ Karlovačke županije danas je na Gradskoj tržnici prodavala ručno izrađene uskršnje aranžmane i pisanice. Potpredsjednica HSS-a Marina Kolaković svim je građanima čestitala Uskrs.
Veliki petak - 18.4.2014.   
Kršćani diljem svijeta obilježavaju Veliki petak, dan raspeća i smrti Isusa Krista.
Navečer naoblačenje - 18.4.2014.   
Na karlovačkom području veći dio dana će biti djelomično sunčano. Temperatura će biti između 17 i 19˚C, a prema večeri se očekuje naoblačenje s mogućnosti za malo kiše, rekla je za naš Radio prognostičarka DHMZ-a Tanja Renko.
Plenković o Fondu solidarnosti EU - 18.4.2014.   
Europarlamentarac Andrej Plenković održao je u Strasbourgu svoj posljednji plenarni govor o Fondu solidarnosti EU te je podržao izvješće kolegice Rose Esteras Ferragut o Fondu. Kao član Odbora za proračun Plenković je istaknuo važnost Fonda za države članice zbog niza prirodnih katastrofa prouzročenih elementarnim nepogodama.
Vožnja pod utjecajem alkohola - 18.4.2014.   
U Otoku Oštarijskom policijski službenici su jučer utvrdili da 48-godišnjak iz Ogulina, pod utjecajem alkohola od 1,09 promila i nakon isteka važenja vozačke dozvole, upravlja osobnim automobilom ogulinskih registracijskih oznaka, izjavila je glasnogovornica PU karlovačke Andreja Lenard.
Humanitarna akcija Mladeži karlovačkog HDZ-a - 18.4.2014.   
Povodom Uskrsnih blagdana Mladež HDZ-a GO Karlovca organizirala je humanitarnu akciju.
Grad Karlovac daruje povodom Uskrsa - 17.4.2014.   
Grad Karlovac i ove godine tradicionalno povodom Uskrsa daruje korisnike pomoći iz Gradskog socijalnog programa. Za tu svrhu Gradska uprava odobrila je iznos od 30.000 kuna kojim će u vrijednosnim bonovima darivati ukupno 126 samaca i obitelji.
Završeni radovi na zgradi u Vrazovoj - 17.4.2014.   
Tvrtka Inkasator završila je radove na obnovi, odnosno izgradnji zgrade u Vrazovoj 42 na Baniji koja je oštećena prilikom eksplozije plina u listopadu prošle godine. Danas je održana primopredaja ključeva vlasnicima pet novo izgrađenih stanova, koji su po procjeni statičara bili potpuno uklonjeni.
Osumnjičeni za zlouporabu položaja i ovlasti - 17.4.2014.   
Zbog sumnje u zlouporabu položaja i ovlasti u podružnicama iste tvrtke na području Karlovca i Ogulina, policijski službenici Policijske uprave karlovačke proveli kriminalističko istraživanje nad 52-godišnjakom s karlovačkog i 51-godišnjakom s ogulinskog područja.
Radio Karlovac uživo na internetu
SMS 66248
Karlovački tjednik
Turistička zajednica grada Karlovca
Čistoća
Toplana
Copyright © HRVATSKI RADIO KARLOVAC 2009.

Share

Trenutno je 31 aktivnih posjetitelja