Igrokaz za bolničku djecu

- 4. prosinca 2012.   

„Sveta Veronika“ je udruga s humanitarno socijalnim ciljevima u radu s hospitaliziranom djecom Opće bolnice Karlovac. Povodom blagdana Svetog Nikole dramska družina udruge sutra će na Dječjem odjelu karlovačke Opće bolnice uprizoriti igrokaz za djecu „Čizmica Svetog Nikole“, rekla je predsjednica Udruge Nada Beljan.
 
- Projekt podržan od strane grada Karlovca pod nazivom „Čizmica Svetog Nikole“, sutra u 16.30 sati na Dječjem odjelu karlovačke bolnice daje igrokaz za bolničku djecu. Za djecu su osigurani i darovi, slatkiši, voće i slikovnice koje je donirao Grad Karlovac, „Naša djeca“ Karlovac, Gradska četvrt Zvijezda, Udruga „Jak kao Jakov“, knjižara „Lin“ i izdavačka kuća „Naša djeca“ iz Zagreba, kojima od srca zahvaljujemo.

Dramskoj družini udruge pomažu stručni suradnici iz Dječjeg vrtića „Gaza“ i „Jaškovo“ i Društvo „Naša djeca.“ Fabulu igrokaza osmislila je stručna suradnica udruge Animira Mrkša, koja i glumi u predstavi. Igrokaz će imati prilike pogledati i ostala djeca, rekla je Nada Beljan.
- Ovu predstavu želimo prikazati svoj djeci grada Karlovca, koja će ju moći pogledati 13. prosinca u 17 sati u „Lana centru“ u Žitnoj kući.
Novosti
Poznate osobe podržale Kolindu - 22.12.2014.   
Poznate osobe iz Karlovačke županije dale su podršku predsjedničkoj kandidatkinji Kolindi Grabar Kitarović. Konferencija za novinare, uz fotografiranje, održana je u Radićevoj ulici. Presicu je organizirala Županijska organizacija HDZ-a Karlovačke županije.
Županov prijem za dekane rimokatoličkih dekanata - 22.12.2014.   
Župan Karlovačke županije Ivan Vučić sa suradnicima priredio je tradicionalni božićni prijam za dekane rimokatoličkih dekanata koji djeluju na području Karlovačke županije u čak tri biskupije.
Pressica županijskog HDZ-a - 22.12.2014.   
Na današnjoj konferenciji za novinare Županijskog HDZ-a, predstavljen je rad Mladeži HDZ-a i Zjednice žena HDZ-a Katarina Zrinski, te ujedno pozvani birači da izađu u nedjelju 28. prosinca na birališta i glasaju za predsjedničku kandidatkinju ove stranke, Kolindu Grabar Kitarović.
Božićni koncert u Pastoralnom centru - 22.12.2014.   
U organizaciji Matice umirovljenika Karlovca i župe Sv. Martina – Hrnetić, u pastoralnom centru Hrvatskih mučenika jučer je održan Božićni koncert.

Vatrogasne intervencije, nestali pronađen mrtav... - 22.12.2014.   
Proteklog vikenda vatrogasci su na području Karlovačke županije, kako doznajemo iz karlovačkog Područnog ureda Državne uprave za zaštitu i spašavanje, imali dosta intervencija, a jedna nestala osoba pronađena je mrtva.
Ukradeni kablovi i žičana ograda - 22.12.2014.   
U protekla 24 sata na području PU karlovačke evidentirana su četiri kaznena djela i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom, rekla je za naš Radio glasnogovornica Andreja Lenard.
Polaznici ekspedicionističke škole dobili diplome - 21.12.2014.   
Centar za ekspedicionizam, istraživanje i kulturu "Braća Seljan" organizirao je u Vili Anzić svečanu podjelu diploma i nagrada uspješnim polaznicima Hrvatske ekspedicionističke škole.
Karlovčani na noćnom usponu na Oštrc - 21.12.2014.   
Članovi Planinarskog društva "Karlovac" sudjelovali su u Samoborskom gorju na 17. noćnom usponu na Oštrc, koji je visok 752 metra.
Eksplozija kotlovnice u Vivodini - 21.12.2014.   
Tijekom noći došlo je do eksplozije u kotlovnici Vatrogasnog doma u Vivodini.
Stradao biciklist - 21.12.2014.   
Posljednjih dana gotovo su redovite prometne nesreće s ozlijeđenim osobama. Tako je je bilo i noćas kad je stradao biciklist. U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su tri kaznena djela, jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira u Karlovcu i dvije prometne nesreće od kojih je jedna, već spomenuta, s teže ozlijeđenom osobom i jedna s materijalnom štetom.
Josipović u Karlovcu - 20.12.2014.   
- Kad bih vam rekao da ću pobijediti to ne bi bilo ništa novo, ali možda je novo što, bez obzira što je zaista naporno, uživam u kampanji i susretima s ljudima, rekao je kandidat za predsjednika Republike Hrvatske Ivo Josipović, nakon današnjeg obilaska Božićnog sajma u Karlovcu i susreta s građanima.
Filatelistička izložba "U susret Božiću" - 20.12.2014.   
U Pastoralnom centru crkve Presvetog Srca Isusova otvorena je filatelistička izložba pod nazivom "U susret Božiću".
Radio Karlovac uživo na internetu
SMS 66248
Karlovački tjednik
Turistička zajednica grada Karlovca
Čistoća
Toplana
Copyright © HRVATSKI RADIO KARLOVAC 2009.

Share

Trenutno je 52 aktivnih posjetitelja