Igrokaz za bolničku djecu

- 4. prosinca 2012.   

„Sveta Veronika“ je udruga s humanitarno socijalnim ciljevima u radu s hospitaliziranom djecom Opće bolnice Karlovac. Povodom blagdana Svetog Nikole dramska družina udruge sutra će na Dječjem odjelu karlovačke Opće bolnice uprizoriti igrokaz za djecu „Čizmica Svetog Nikole“, rekla je predsjednica Udruge Nada Beljan.
 
- Projekt podržan od strane grada Karlovca pod nazivom „Čizmica Svetog Nikole“, sutra u 16.30 sati na Dječjem odjelu karlovačke bolnice daje igrokaz za bolničku djecu. Za djecu su osigurani i darovi, slatkiši, voće i slikovnice koje je donirao Grad Karlovac, „Naša djeca“ Karlovac, Gradska četvrt Zvijezda, Udruga „Jak kao Jakov“, knjižara „Lin“ i izdavačka kuća „Naša djeca“ iz Zagreba, kojima od srca zahvaljujemo.

Dramskoj družini udruge pomažu stručni suradnici iz Dječjeg vrtića „Gaza“ i „Jaškovo“ i Društvo „Naša djeca.“ Fabulu igrokaza osmislila je stručna suradnica udruge Animira Mrkša, koja i glumi u predstavi. Igrokaz će imati prilike pogledati i ostala djeca, rekla je Nada Beljan.
- Ovu predstavu želimo prikazati svoj djeci grada Karlovca, koja će ju moći pogledati 13. prosinca u 17 sati u „Lana centru“ u Žitnoj kući.
Novosti
Počela procjena šteta od poplava - 1.10.2014.   
Procjena šteta od poplave za područje grada Karlovca počela je danas i trajat će do 22. listopada.
Dr.Jančić predsjednik Akademske zajednice HDZ-a - 1.10.2014.   
Za prvog predsjednika Akademske zajednice HDZ-a "Ante Starčević" Karlovačke županije izabran je dr. Ervin Jančić.
Pravo jesensko vrijeme - 1.10.2014.   
Danas i sljedeća dva dana vrijeme na karlovačkom području bit će uz slabu kišu, koje neće pasti više od 2 litre po kvadratnom metru u 24 sata, rekla je za naš Radio prognostičarka DHMZ-a Ankica Stojanović.
Gradonačelnik s mještanima Turnja i G. Mekušja - 30.9.2014.   
Gradonačelnik Damir Jelić sa suradnicima održao je danas sastanak s predstavnicima stanovnika Gradske četvrti Turanj i Mjesnog odbora Gornje Mekušje. Kako je priopćeno iz Gradske uprave, to je prvi u nizu sastanaka koje će ovog tjedna gradonačelnik održati s građanima koji su nastradali u posljednjim poplavama, a sve s ciljem dogovora o daljnjim aktivnostima za sanaciju šteta od poplava i sprečavanja da se poplave ovakvih razmjera ponove u Karlovcu. Sastanku su prisustvovali i predstavnici karlovačkih podružnica Hrvatskih voda, Hrvatskih cesta i Hrvatskih šuma.
Primopredaja dužnosti zapovjednika KoV RH - 30.9.2014.   
U Zapovjedništvu Hrvatske kopnene vojske u Karlovcu danas je održana svečana primopredaja dužnosti zapovjednika između general-pukovnika Dragutina Repinca i general-bojnika Mate Ostovića.
Koncert povodom 210 godina Glazbene škole - 30.9.2014.   
U Gradskom kazalištu Zorin dom 4. listopada u 20 sati solistički koncert održat će sjajni američki pijanist Sam Rotman u sklopu proslave 210. obljetnice Glazbene škole u Karlovcu.
Predavanje na temu Treća životna dob - 30.9.2014.   
Treća životna dob bila je tema predavanja kojega je danas organizirala Županijska organizacija HDZ-a Karlovačke županije u suradnji s Crvenim križem i višom fizioterapeutkinjom Domjanom Neralić.
Pješačenje od Zagreba do Karlovca - 30.9.2014.   
Više od pedeset ljudi već se prijavilo za sudjelovanje u akciji "Hodanjem do zdravlja – važna je volja", koju organizira Udruga oboljelih od raka, leukemije i ostalih malignih bolesti "Novi život".
Provaljivanje u više stanova - 30.9.2014.   
Provale i krađe najčešća su kaznena djela u policijskim izvješćima. Ima čak i slučajeva serijskog provaljivanja.
Naknade u korist donacijskog računa - 29.9.2014.   
Upravno vijeće Dječjeg vrtića "Četiri rijeke" u petak je održalo 40. sjednicu na kojoj je predsjednica Upravnog vijeća Andreja Barberić potaknula raspravu o inicijativi da se svi članovi Upravnog vijeća odreknu naknade za rad u mjesecu listopadu u korist donacijskog računa Grada Karlovca za pomoć saniranja štete od poplave. Kako je priopćeno nakon sjednice, svi članovi su se složili s inicijativom. U Upravnom vijeću je pet članova, od kojih su troje samohrani roditelji.
Obilježavanje Dana srca - 29.9.2014.   
Današnji Svjetski dan srca, već tradicionalno, nizom javnozdravstvenih akcija, obilježava se i na području Karlovačke županije, u svim gradovima i općini Vojnić. Ove godine Svjetski dan srca obilježava se u okviru tjedna promocije tjelesnih aktivnosti i sporta pod nazivom Move Week 2014.
Sjednica Županijskog stožera zaštite i spašavanja - 29.9.2014.   
U Uredu župana Karlovačke županije danas je održana 4. sjednica Županijskog stožera zaštite i spašavanja Karlovačke županije. Tema sjednice bila je analiza poplave od 13. rujna, koja je zadesila Karlovac i okolicu te općinu Barilović. Sjednicom je predsjedao načelnik Stožera i zamjenik župana Josip Šafar, uz nazočnost župana, ujedno i zapovjednika zaštite i spašavanja Karlovačke županije, Ivana Vučića.
Radio Karlovac uživo na internetu
SMS 66248
Karlovački tjednik
Turistička zajednica grada Karlovca
Čistoća
Toplana
Copyright © HRVATSKI RADIO KARLOVAC 2009.

Share

Trenutno je 45 aktivnih posjetitelja