Nastavlja se jesensko vrijeme

- 4. lipnja 2013.   

Vrijeme se nastavlja ovako tmurno, više jesensko nego lipanjsko. Jutros je u Karlovcu oblačno, možda ponegdje proviri koja rijetka zraka sunca, ali će se zadržati oblačno, rekla je u našem jutarnjem programu dežurna prognostičarka u DHMZ-u Ankica Stojanović.
 
- Jutros je u Karlovcu izmjereno 13°C, do kraja dana pa i do kraja tjedna zadržat će se tmurno i oblačno vrijeme, nema baš nekih naznaka za promjenu.

Trebalo bi sljedećih dana biti možda malo više sunca nego danas, pa s time i nešto više temperature, ali upravo stoga i veća mogućnost za lokalne pljuskove.

U sljedećih tjedan dana čini se da bi najljepša bila nedjelja, kad bi trebalo biti najviše sunca i najmanja mogućnost za pljuskove. Tada će i temperatura biti najviša, 25°C ili čak koji stupanj viša. To će biti jedini gotovo ljetni dan, dok će ostale dane temperatura biti do 23°C, što je još uvijek niže od prosjeka za lipanj, rekla je Ankica Stojanović.
Novosti
11 kaznenih djela - 30.8.2014.   
U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je jedanaest kaznenih djela, dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira, u Karlovcu i Ogulinu, dva prekršaja nasilničkog ponašanja u obitelji, također u Karlovcu i Ogulinu, te šest prometnih nesreća, od kojih je jedna s lako ozlijeđenom osobom i pet s materijalnom štetom.
Hrg - obrtništvo mora imati poseban status - 29.8.2014.   
Predsjednik Hrvatske seljačke stranke Branko Hrg danas je sa svojim suradnicima, dužnosnicima HSS-a s područja Karlovačke županije, obišao Obrtnički sajam u Karlovcu. Kaže da je redoviti posjetitelj ovog sajma otkad je predsjednik HSS-a i ovo mu je treći obilazak ove karlovačke manifestacije.
Sufinanciranje prijevoza učenika srednjih škola - 29.8.2014.   
U Uredu župana danas je održan sastanak s gradonačelnicima i načelnicima s područja Karlovačke županije na temu prijevoza učenika srednjih škola, a temeljem Odluke Vlade o sufinanciranju međumjesnog javnog prijevoza za redovite učenike srednjih škola u razdoblju rujan – prosinac 2014. godine.
Elemental na ovogodišnjem PickUp Music Festivalu - 29.8.2014.   
U Karlovcu se od 25. do 27. rujna održava PickUp Music Festival. Ovo događanje bit će održano na poligonu kod Kinološkog kluba, a u slučaju kiše na Maloj sceni Hrvatskog doma. Festival je prošle godine pokrenulo nekoliko srednjoškolaca, članova Udruge Izvan fokusa, a ove godine ga isti oni kao maturanti organiziraju s potporom par iskusnijih kolega.
Ministri u posjetu Obrtničkom sajmu i Danima piva - 29.8.2014.   
Ministar zaštite okoliša i prirode Mihael Zmajlović, ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras, gradonačelnik Jastrebarskog i predsjednik Gradskog odbora SDP-a Jastrebarsko Zvonimir Novosel te saborski zastupnik Željko Mirković sinoć su posjetili Obrtnički sajam i karlovačke Dane piva.
Sunčan i topao vikend - 29.8.2014.   
Na karlovačkom području vikend će biti lijep i većim dijelom sunčan, rekla je za naš Radio prognostičarka DHMZ-a Ankica Stojanović. Sutra ujutro će biti mjestimice magle, nakon čega se očekuje sunčano, ali poslijepodne i umjerena naoblaka.
Dvije krađe - 29.8.2014.   
U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je šest kaznenih djela, od kojih je policijska službenica za odnose s javnošću Senka Staroveški izdvojila krađe.
Predstavljen poligon za vježbanje - 28.8.2014.   
U Dugoj Resi je predstavljen poligon sa spravama za vježbanje, koji je izgrađen na lijevoj obali Mrežnice, uz dugoreški stadion. Projekt pod nazivom Vježbajmo uz Mrežnicu provela je Sportska zajednica Duga Resa, a podržan je kroz donacijski natječaj Karlovačke pivovare Zajedno za bolji Karlovac i Karlovačku županiju, te sredstvima Grada Duge Rese.
Krađe motorne kosilice i motorne pile - 28.8.2014.   
U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je sedam kaznenih djela, od kojih je policijska službenica za odnose s javnošću Senka Staroveški izdvojila krađe motorne kosilice i motorne pile.
Sezonsko zapošljavanje određuje i ukupnu sliku - 27.8.2014.   
Najtraženije zanimanje na Zavodu za zapošljavanje u Karlovcu je konobar, a vrlo su traženi i kuhari. To rječito govori o značaju sezonskog zapošljavanja u u turističkoj sezoni, koje bitno utječe na ukupno kretanje zapošljavanja i na sliku nezaposlenosti u Karlovačkoj županiji.
Ljetna škola Crvenog križa i akcije darivanja krvi - 27.8.2014.   
U Toplicama Lešće od 25. do 28. kolovoza održava se Ljetna škola mladih Crvenog križa. Glavni nositelj projekta je Županijsko društvo Crvenog križa Karlovačke županije, dok je realizacija kao i do sada pripala Gradskom društvu Crvenog križa Karlovac.
Popravak dječjih igrališta - 27.8.2014.   
Karlovačka tvrtka Zelenilo trenutno obilazi dječja igrališta u gradskim četvrtima i mjesnim odborima Karlovca radi popisa oštećenih sprava i opreme.
Radio Karlovac uživo na internetu
SMS 66248
Karlovački tjednik
Turistička zajednica grada Karlovca
Čistoća
Toplana
Copyright © HRVATSKI RADIO KARLOVAC 2009.

Share

Trenutno je 36 aktivnih posjetitelja