Nastavlja se jesensko vrijeme

- 4. lipnja 2013.   

Vrijeme se nastavlja ovako tmurno, više jesensko nego lipanjsko. Jutros je u Karlovcu oblačno, možda ponegdje proviri koja rijetka zraka sunca, ali će se zadržati oblačno, rekla je u našem jutarnjem programu dežurna prognostičarka u DHMZ-u Ankica Stojanović.
 
- Jutros je u Karlovcu izmjereno 13°C, do kraja dana pa i do kraja tjedna zadržat će se tmurno i oblačno vrijeme, nema baš nekih naznaka za promjenu.

Trebalo bi sljedećih dana biti možda malo više sunca nego danas, pa s time i nešto više temperature, ali upravo stoga i veća mogućnost za lokalne pljuskove.

U sljedećih tjedan dana čini se da bi najljepša bila nedjelja, kad bi trebalo biti najviše sunca i najmanja mogućnost za pljuskove. Tada će i temperatura biti najviša, 25°C ili čak koji stupanj viša. To će biti jedini gotovo ljetni dan, dok će ostale dane temperatura biti do 23°C, što je još uvijek niže od prosjeka za lipanj, rekla je Ankica Stojanović.
Novosti
Predavanje o Visokim Tatrama - 17.12.2014.   
Hrvatsko planinarsko društvo "Martinščak" organiziralo je u Sportskoj dvorani predavanje pod nazivom "Visoke Tatre – Slavenski biser istočne Europe".
Humanitarna akcija "Anđeli - lepet krila" - 17.12.2014.   
Udruga "Jak kao Jakov" četvrtu godinu zaredom organizira humanitarnu akciju "Anđeli - lepet krila", u sklopu koje se prikupljaju sredstva za pomoć djeci oboljeloj od malignih bolesti. U sklopu akcije u subotu će u "Lana centru" biti održana dva glazbena događaja.
Rotor na Švarči treba biti gotov do kraja mjeseca - 17.12.2014.   
Zbog izgradnje rotora na Švarči (raskrižje Senjske ulice, Ulice Andrije Štampara i Ulice Donja Švarča) na državnoj cesti D3 (Senjska ulica), velike su gužve i čekanja. Radovi na izgradnji rotora, u nadležnosti Hrvatskih cesta, trebaju biti gotovi krajem ovog mjeseca, a u vremenu dolazaka odnosno odlazaka na posao promet je usporen te ga regulira policija.
HSLS podržava Kolindu - 17.12.2014.   
Karlovački HSLS podržava Kolindu Grabar-Kitarović, kao kandidatkinju za predsjednicu Republike Hrvatske. To je bila tema njihove današnje konferencije za novinare.
Novim sustavom grijanja do velikih ušteda - 17.12.2014.   
Karlovačka Gimnazija već mjesec dana ima novu kotlovnicu, kojom je prešla na novi sustav centralnog grijanja na zemni plin, koji bi trebao donijeti značajne uštede na energentima.
Humanitarne akcije žena HDZ-a - 17.12.2014.   
Humanitarne akcije organizirali su Zajednice žena HDZ-a "Katarina Zrinski" grada Duge Rese i općine Netretić.
Razotkrivena još jedna prijevara - 17.12.2014.   
Uz provale i krađe među evidentiranim kaznenim djelima nerijetko su i prijevare. Jedna od njih je na popisu razotkrivenih kaznenih djela. U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su četiri kaznena djela, jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira u Ogulinu i pet prometnih nesreća, od kojih je jedna s lakše ozlijeđenom osobom i četiri s materijalnom štetom.
Bogat kazališni i koncertni program - 16.12.2014.   
Na konferenciji za novinare održanoj u Gradskom kazalištu Zorin dom ravnatelj Srećko Šestan predstavio je bogati kazališni i koncertni program za predstojeće božićno- novogodišnje blagdane.
Film "Stella Polaris" nagrađen na ClosEUp-u - 16.12.2014.   
ClosEUp - Europa izbliza je edukativno-kreativni projekt koji se sastoji od ciklusa festivala kratkog filma i projektnih radionica na temu kako pripremiti i realizirati EU projekte. Naziv projekta se odnosi na izraz koji se koristi u filmskoj industriji, televizijskoj produkciji, fotografiji i stripu, a predstavlja zumiranje.
Gradonačelnik Jelić primio vrtićku djecu - 16.12.2014.   
Gradonačelnik Damir Jelić, dogradonačelnica Marina Kolaković i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Andreja Navijalić primili su danas uoči Božićnih blagdana djecu dječjih vrtića Park i Buba Mara, zajedno s njihovim tetama i ravnateljicama Dječjeg vrtića Karlovac i Četiri rijeke, Marinom Gojak i Lidijom Ćale.
Rotarijanci poklonili knjige Domu Sveti Antun - 16.12.2014.   
Rotary klub Karlovac Dubovac u suradnji s Rotary klubom Karlovac donirao je osamsto knjiga Domu za starije i nemoćne osobe "Sveti Antun".
Udruga Carpe Diem vodi novi projekt - 16.12.2014.   
Detektirati mlade koji su u sustavu NEET i uključiti ih u sustav neformalnog obrazovanja kako bi bili konkurentni na tržištu rada cilj je novog projekta udruge Carpe Diem. Predstavljajući projekt Aleksandra Podrebarac je napomenula da se u sustavu NEET radi o mladima iz rizičnih skupina, koji su prekinuli srednjoškolsko obrazovanje ili su prekinuli studij, kao i onima koji su visokoobrazovani, ali su razočarani u sustav i nisu prijavljeni u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Radio Karlovac uživo na internetu
SMS 66248
Karlovački tjednik
Turistička zajednica grada Karlovca
Čistoća
Toplana
Copyright © HRVATSKI RADIO KARLOVAC 2009.

Share

Trenutno je 22 aktivnih posjetitelja