Nastavlja se jesensko vrijeme

- 4. lipnja 2013.   

Vrijeme se nastavlja ovako tmurno, više jesensko nego lipanjsko. Jutros je u Karlovcu oblačno, možda ponegdje proviri koja rijetka zraka sunca, ali će se zadržati oblačno, rekla je u našem jutarnjem programu dežurna prognostičarka u DHMZ-u Ankica Stojanović.
 
- Jutros je u Karlovcu izmjereno 13°C, do kraja dana pa i do kraja tjedna zadržat će se tmurno i oblačno vrijeme, nema baš nekih naznaka za promjenu.

Trebalo bi sljedećih dana biti možda malo više sunca nego danas, pa s time i nešto više temperature, ali upravo stoga i veća mogućnost za lokalne pljuskove.

U sljedećih tjedan dana čini se da bi najljepša bila nedjelja, kad bi trebalo biti najviše sunca i najmanja mogućnost za pljuskove. Tada će i temperatura biti najviša, 25°C ili čak koji stupanj viša. To će biti jedini gotovo ljetni dan, dok će ostale dane temperatura biti do 23°C, što je još uvijek niže od prosjeka za lipanj, rekla je Ankica Stojanović.
Novosti
Razvedravanje, ali i dalje nestabilno - 23.7.2014.   
Na karlovačkom području očekuje se razvedravanje pa će poslijepodne biti djelomično sunčano uz promjenjivu naoblaku, ali može i dalje biti kratkotrajnog pljuska i grmljavine, rekla je za naš Radio prognostičarka DHMZ-a Ankica Stojanović. Temperatura će porasti do 24, 25 stupnjeva.
Potraga za nestalom Francuskinjom - 23.7.2014.   
Iz Područnog ureda Državne uprave za zaštitu i spašavanje u Karlovcu izvijestili su kako četiri člana karlovačke Stanice HGSS-a od sinoć traže nestalu Francuskinju.
Natječaji Europskog socijalnog fonda - 23.7.2014.   
Iz Grada Karlovca izvijestili su kako je Ured za udruge Vlade RH u ponedjeljak objavio nove natječaje koje financira Europski socijalni fond.
Počinje sanacija nogostupa i biciklističkih staza - 23.7.2014.   
Kroz nekoliko dana počet će radovi na sanaciji nogostupa i biciklističkih staza, izvijestili su iz Grada Karlovca. Mole sve građane koji se kreću navedenim lokacijama za strpljenje dok se radovi ne obave u što kraćem roku.
Krađe, pronađen duhan - 23.7.2014.   
U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je šest kaznenih djela, od kojih je policijska službenica za odnose s javnošću Senka Staroveški izdvojila krađe.
KA-županija razumije potrebe osoba s invaliditetom - 22.7.2014.   
Župan Ivan Vučić, sa suradnicima, danas se sastao s predstavnicima Udruge osoba s invaliditetom Karlovačke županije, na čelu s predsjednicom Udruge Gordanom Jurčević. Tim je povodom potpisan Ugovor o sufinanciranju aktivnosti Udruge od strane Karlovačke županije, a predstavljen je i novoizgrađeni lift za potrebe osoba s invaliditetom u zgradi Županije.
Smrtno stradao 28-godišnjak u Donjem Furjanu - 22.7.2014.   
U Donjem Furjanu kod Slunja jutros oko 10 sati smrtno je stradao na gradilištu obiteljske kuće 28-godišnjak, izvijestila je PU karlovačka.
Sredstva za razvoj malog i srednjeg poduzetništva - 22.7.2014.   
Grad Karlovac danas je potpisao ugovore vezane uz Program razvoja malog i srednjeg poduzetništva. Potpisani su ugovori za dodjelu sredstava temeljem provedenih natječaja za područja očuvanja tradicijskih obrta, projekata mladih poduzetnika početnika, projekata žena poduzetnica te za inovacije u ukupnoj vrijednosti od 450.000 kuna.
1.247 upisanih u srednje škole - 22.7.2014.   
U ovom dijelu ljetnog upisnog roka u prve razrede srednjih škola u Karlovačkoj županiji do sada je upisano 1.247 učenika. To je za 90 više nego učenika koji su završili osme razrede na ovom prostoru. Najviše učenika upisano je u karlovačku Tehničku školu, koja obrazuje zanimanja za gospodarski i obrtnički sektor rada.
Propao dio nogostupa u Senjskoj ulici - 22.7.2014.   
Iz Područnog ureda Državne uprave za zaštitu i spašavanje u Karlovcu savjetuju oprez pješacima u Senjskoj ulici kod kućnog broja 49, gdje je propao dio nogostupa. Dodaju kako je rupa promjera 60 cm nestručno prekrivena daskama.
Krađe, provala, prometne nesreće - 22.7.2014.   
U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je deset kaznenih djela, od kojih je policijska službenica za odnose s javnošću Senka Staroveški izdvojila krađe i provalu.
Filmaši na festivalu u Giffoniju - 22.7.2014.   
U talijanskom gradiću Giffoniju, od 18. do 27. srpnja, održava se Giffoni Experience, jedan od najvećih međunarodnih festivala filmova za djecu i mlade. Osnovna karakteristika festivala koji se održavaju u okviru brenda Giffoni Experience je da program čine filmovi za djecu i mlade, a da filmove ocjenjuju djeca i mladi.
Radio Karlovac uživo na internetu
SMS 66248
Karlovački tjednik
Turistička zajednica grada Karlovca
Čistoća
Toplana
Copyright © HRVATSKI RADIO KARLOVAC 2009.

Share

Trenutno je 67 aktivnih posjetitelja