Nastavlja se jesensko vrijeme

- 4. lipnja 2013.   

Vrijeme se nastavlja ovako tmurno, više jesensko nego lipanjsko. Jutros je u Karlovcu oblačno, možda ponegdje proviri koja rijetka zraka sunca, ali će se zadržati oblačno, rekla je u našem jutarnjem programu dežurna prognostičarka u DHMZ-u Ankica Stojanović.
 
- Jutros je u Karlovcu izmjereno 13°C, do kraja dana pa i do kraja tjedna zadržat će se tmurno i oblačno vrijeme, nema baš nekih naznaka za promjenu.

Trebalo bi sljedećih dana biti možda malo više sunca nego danas, pa s time i nešto više temperature, ali upravo stoga i veća mogućnost za lokalne pljuskove.

U sljedećih tjedan dana čini se da bi najljepša bila nedjelja, kad bi trebalo biti najviše sunca i najmanja mogućnost za pljuskove. Tada će i temperatura biti najviša, 25°C ili čak koji stupanj viša. To će biti jedini gotovo ljetni dan, dok će ostale dane temperatura biti do 23°C, što je još uvijek niže od prosjeka za lipanj, rekla je Ankica Stojanović.
Novosti
Tehnička pomoć ogulinskoj Turističkoj zajednici - 18.4.2014.   
Direktorica Turističke zajednice grada Ogulina Ankica Puškarić danas je u ime Turističke zajednice s potpredsjednikom Vlade i ministrom regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Brankom Grčićem potpisala Sporazum o dodjeli tehničke pomoći za pripremu regionalnih razvojnih projekata.
Hrvatska flautistička akademija u Karlovcu - 18.4.2014.   
U Karlovcu će se ovoga ljeta održati kulturni događaj „Hrvatska flautistička akademija“. Niz seminara, majstorskih tečajeva, predavanja, okruglih stolova i koncerata održavat će se od 6. do 13. srpnja u Gradskom kazalištu Zorin dom.
Dugoreški HDZ darivao obitelji - 18.4.2014.   
Mladež HDZ-a grada Duge Rese sa članovima Gradskog ogranka HDZ-a inicirala je akciju prikupljanja potrepština neophodnih za svakodnevni život. Povodom Uskrsa, prikupljena sredstva uručena su obiteljima kojima je potrebna socijalna pomoć na području grada.
Žene HSS-a prodavale aranžmane i pisanice - 18.4.2014.   
Organizacija žena HSS-a „Hrvatsko srce“ Karlovačke županije danas je na Gradskoj tržnici prodavala ručno izrađene uskršnje aranžmane i pisanice. Potpredsjednica HSS-a Marina Kolaković svim je građanima čestitala Uskrs.
Veliki petak - 18.4.2014.   
Kršćani diljem svijeta obilježavaju Veliki petak, dan raspeća i smrti Isusa Krista.
Navečer naoblačenje - 18.4.2014.   
Na karlovačkom području veći dio dana će biti djelomično sunčano. Temperatura će biti između 17 i 19˚C, a prema večeri se očekuje naoblačenje s mogućnosti za malo kiše, rekla je za naš Radio prognostičarka DHMZ-a Tanja Renko.
Plenković o Fondu solidarnosti EU - 18.4.2014.   
Europarlamentarac Andrej Plenković održao je u Strasbourgu svoj posljednji plenarni govor o Fondu solidarnosti EU te je podržao izvješće kolegice Rose Esteras Ferragut o Fondu. Kao član Odbora za proračun Plenković je istaknuo važnost Fonda za države članice zbog niza prirodnih katastrofa prouzročenih elementarnim nepogodama.
Vožnja pod utjecajem alkohola - 18.4.2014.   
U Otoku Oštarijskom policijski službenici su jučer utvrdili da 48-godišnjak iz Ogulina, pod utjecajem alkohola od 1,09 promila i nakon isteka važenja vozačke dozvole, upravlja osobnim automobilom ogulinskih registracijskih oznaka, izjavila je glasnogovornica PU karlovačke Andreja Lenard.
Humanitarna akcija Mladeži karlovačkog HDZ-a - 18.4.2014.   
Povodom Uskrsnih blagdana Mladež HDZ-a GO Karlovca organizirala je humanitarnu akciju.
Grad Karlovac daruje povodom Uskrsa - 17.4.2014.   
Grad Karlovac i ove godine tradicionalno povodom Uskrsa daruje korisnike pomoći iz Gradskog socijalnog programa. Za tu svrhu Gradska uprava odobrila je iznos od 30.000 kuna kojim će u vrijednosnim bonovima darivati ukupno 126 samaca i obitelji.
Završeni radovi na zgradi u Vrazovoj - 17.4.2014.   
Tvrtka Inkasator završila je radove na obnovi, odnosno izgradnji zgrade u Vrazovoj 42 na Baniji koja je oštećena prilikom eksplozije plina u listopadu prošle godine. Danas je održana primopredaja ključeva vlasnicima pet novo izgrađenih stanova, koji su po procjeni statičara bili potpuno uklonjeni.
Osumnjičeni za zlouporabu položaja i ovlasti - 17.4.2014.   
Zbog sumnje u zlouporabu položaja i ovlasti u podružnicama iste tvrtke na području Karlovca i Ogulina, policijski službenici Policijske uprave karlovačke proveli kriminalističko istraživanje nad 52-godišnjakom s karlovačkog i 51-godišnjakom s ogulinskog područja.
Radio Karlovac uživo na internetu
SMS 66248
Karlovački tjednik
Turistička zajednica grada Karlovca
Čistoća
Toplana
Copyright © HRVATSKI RADIO KARLOVAC 2009.

Share

Trenutno je 24 aktivnih posjetitelja