Nastavlja se jesensko vrijeme

- 4. lipnja 2013.   

Vrijeme se nastavlja ovako tmurno, više jesensko nego lipanjsko. Jutros je u Karlovcu oblačno, možda ponegdje proviri koja rijetka zraka sunca, ali će se zadržati oblačno, rekla je u našem jutarnjem programu dežurna prognostičarka u DHMZ-u Ankica Stojanović.
 
- Jutros je u Karlovcu izmjereno 13°C, do kraja dana pa i do kraja tjedna zadržat će se tmurno i oblačno vrijeme, nema baš nekih naznaka za promjenu.

Trebalo bi sljedećih dana biti možda malo više sunca nego danas, pa s time i nešto više temperature, ali upravo stoga i veća mogućnost za lokalne pljuskove.

U sljedećih tjedan dana čini se da bi najljepša bila nedjelja, kad bi trebalo biti najviše sunca i najmanja mogućnost za pljuskove. Tada će i temperatura biti najviša, 25°C ili čak koji stupanj viša. To će biti jedini gotovo ljetni dan, dok će ostale dane temperatura biti do 23°C, što je još uvijek niže od prosjeka za lipanj, rekla je Ankica Stojanović.
Novosti
KUD „Sv. Juraj“ Draganić u Italiji - 22.9.2014.   
KUD „Sv. Juraj“ Draganić ove godine obilježava 80. godišnjicu rada, a najnovije gostovanje bilo je ono u Rim i Vatikan. Gostovanje je organizirano u suradnji s talijansko-hrvatskom udrugom u Rimu, Papinskim zavodom sv. Jeronima, hrvatskim hodočasničkim domom „Domus Croata“ u Rimu i Hrvatskim veleposlanstvom pri sv. Stolici u Rimu.
VES Brodarci - sad ili nikad - 22.9.2014.   
Karlovački HSLS na današnjoj je pressici govorio o izgradnji cjelovitog sustava obrane od poplave, u kojem je najvažniji objekt vodno-energetska stepenica Brodarci, projekt za koje se HSLS zalaže već godinama.
Proglašena elementarna nepogoda i u Ozlju - 22.9.2014.   
Župan Ivan Vučić danas je proglasio elementarnu nepogodu zbog odrona zemljišta i poplave za područje Ozlja.
Predavanje o borbi protiv nasilja nad ženama - 22.9.2014.   
Povodom obilježavanja Nacionalnog dana borbe protiv nasilja nad ženama, Županijsko povjerenstvo za ravnopravnost spolova danas je organiziralo predavanje u karlovačkoj Gimnaziji.
Zajednica žena HDZ-a o nasilju nad ženama - 22.9.2014.   
Zajednica žena HDZ-a “Katarina Zrinski” Karlovačke županije u ponedjeljak je organizirala okrugli stol povodom Nacionalnog dana borbe protiv nasilja nad ženama.
Glavna pošta nedostupna osobama s invaliditetom - 22.9.2014.   
Udruga osoba s invaliditetom Karlovačke županije i ove godine uključila se u projekt obilježavanja Europskog tjedna mobilnosti i
u nacionalnu Kampanju „Za pokret“. Nacionalni savez društava distrofičara Hrvatske organizator je kampanje, a ove godine ona se provodi pod motom: „Pravilno dišite za učinkovit pokret“.
Nastavak promjenjivog vremena - 22.9.2014.   
Ma karlovačkom području danas će se nastaviti promjenjivo vrijeme. Povremeno može biti oblaka i kiše, osobito sredinom dana, a moguća je i krajem, rekao je u našem programu prognostičar DHMZ-a Tomislav Kozarić.
Za poplave nisu krive samo kiše - 22.9.2014.   
Stanovnici Gornjeg Mekušja uvjereni su da oni nisu samo poplavljeni zbog obilnih kiša, već i potopljeni zbog niza nerazumljivih poteza investitora i izvođača radova koji su od Mekušanskog polja napravili neku vrstu retencije ili jezera za zadržavanje vode u vrijeme poplavnih voda što je dovelo do plavljenja brojnih obiteljskih i poslovnih objekata na dosad nezabilježen način, kao i plavljenja nedavno izgrađenog Pročistača otpadnih voda, zbog čega su se i gradili novi nasipi.
Provala, krađa i pronalazak rezanog duhana - 22.9.2014.   
U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je sedam kaznenih djela, od kojih je policijska službenica za odnose s javnošću Senka Staroveški izdvojila provalu, krađu i pronalazak rezanog duhana.
Predprogram PickUp Music Festivala - 22.9.2014.   
U sklopu predprograma PickUp Music Festivala jučer su u Zagrebu održane akustične svirke britanskog kantautora Half a Chicken te zagrebačkog benda Phaneron. Akustične svirke održane su u nekoliko parkova u Zagrebu, a poslužile su i kao dobra najava skorašnjeg Festivala u Karlovcu, koji počinje ovog četvrtka na Kinološkom poligonu.
Nasilja nad ženama još ima svuda - 22.9.2014.   
Povodom Nacionalnog dana borbe protiv nasilja nad ženama Socijaldemokratski forum žena SDP-a Karlovačke županije uputio je dopis medijima u kojem upozorava da još uvijek nismo izborili pobjedu nad jednim od najgorih oblika nasilja - onog obiteljskog.
Održana biciklijada "Karlovačkim ulicama" - 21.9.2014.   
Obilježavajući Europski tjedan mobilnosti Grad Karlovac i Sportsko rekreacijski klub "Pedala Laganini" organizirali su u sklopu obilježavanja Europskog dana mobilnosti rekreativnu biciklijadu za djecu, mladež i građane "Karlovačkim ulicama".
Radio Karlovac uživo na internetu
SMS 66248
Karlovački tjednik
Turistička zajednica grada Karlovca
Čistoća
Toplana
Copyright © HRVATSKI RADIO KARLOVAC 2009.

Share

Trenutno je 45 aktivnih posjetitelja