Nastavlja se jesensko vrijeme

- 4. lipnja 2013.   

Vrijeme se nastavlja ovako tmurno, više jesensko nego lipanjsko. Jutros je u Karlovcu oblačno, možda ponegdje proviri koja rijetka zraka sunca, ali će se zadržati oblačno, rekla je u našem jutarnjem programu dežurna prognostičarka u DHMZ-u Ankica Stojanović.
 
- Jutros je u Karlovcu izmjereno 13°C, do kraja dana pa i do kraja tjedna zadržat će se tmurno i oblačno vrijeme, nema baš nekih naznaka za promjenu.

Trebalo bi sljedećih dana biti možda malo više sunca nego danas, pa s time i nešto više temperature, ali upravo stoga i veća mogućnost za lokalne pljuskove.

U sljedećih tjedan dana čini se da bi najljepša bila nedjelja, kad bi trebalo biti najviše sunca i najmanja mogućnost za pljuskove. Tada će i temperatura biti najviša, 25°C ili čak koji stupanj viša. To će biti jedini gotovo ljetni dan, dok će ostale dane temperatura biti do 23°C, što je još uvijek niže od prosjeka za lipanj, rekla je Ankica Stojanović.
Novosti
Kulturni programi u Gradu tijekom godine - 27.11.2014.   
Danas je u maloj gradskoj vijećnici održan sastanak na kojem se raspravljalo o uspostavljanju karlovačke kulturne mreže u okviru provedbe Strategije kulturnog razvoja grada Karlovca za razdoblje od 2014. do 2024. godine.
O djeci s autizmom u pubertetu - 27.11.2014.   
Djeca s autizmom u pubertetu bila je tema predavanja koje je danas organizirao Savez udruga za autizam Hrvatske u suradnji s karlovačkom udrugom Zvončići. Predavanje je bilo namijenjeno roditeljima djece s teškoćama, učiteljima, odgajateljima, ali i svim ostalim zainteresiranim građanima.
Informacije o lokaciji nekretnina isti dan - 27.11.2014.   
Pročelnik Upravnog odjela za imovinsko pravne poslove i upravljenje imovinom, Davor Bartolac gostovao je danas u emisiji Hrvatskog radio Karlovca "Aktualno u 11" gdje se osvrnuo na brojne aktualnosti vezane uz rad ovoga Odjela.
Zajednica žena HDZ-a u Ozlju i Dugoj Resi - 27.11.2014.   
Ovaj tjedan su u Karlovačkoj županiji održane dvije Osnivačke skupštine Zajednice žena Katarina Zrinski HDZ-a, u Ozlju i Dugoj Resi.
Najbolja kratka priča Božice Dragaš - 27.11.2014.   
Božica Dragaš iz Zagreba s pričom "Zbog konja" dobitnica je prve nagrade 15. natječaja za najbolju kratku priču "Zlatko Tomičić", na kojeg je ove godine stiglo 103 priče iz cijele Hrvatske. Drugoplasirani je Željko Cvrtila s pričom "Tamna strana mjeseca", a trećeplasirana Ivana Gudelj s pričom "Vraćam ti prezime".
Krađe hrane i goriva - 27.11.2014.   
U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je šest kaznenih djela.
Predstavljeni programi za lokalni razvoj - 26.11.2014.   
U zagrebačkom Hotelu "International" održana je tematska konferencija o strukturnim fondovima namijenjenima gradovima, općinama i županijama u razdoblju do 2020. godine.
Dva koncerta FA Matija Gubec - 26.11.2014.   
Folklorni ansambl "Matija Gubec" održat će 30. studenog i 2. prosinca od 20 sati koncerte u Gradskom kazalištu "Zorin dom". Bit će to već tradicionalno godišnje predstavljanje ovog ansambla karlovačkoj publici.
Veliko srce za Ivicu - 26.11.2014.   
Udruga "Novi život" organizira humanitarnu akciju "Veliko srce za Ivicu" u sklopu koje će se prikupljati novčana sredstva za liječenje Karlovčanina Ivice Boljara. Pokrovitelj ove akcije je Grad Karlovac. U povodu organiziranja ove velike humanitarne akcija održana je konferencija za novinare na kojoj je govorio predsjednik Udruge "Novi život" Ivan Mandić.
Promocija bez granica - 26.11.2014.   
Članovi Filmske revije mladeži i Four River Film Festivala aktivni su i ove jeseni na međunarodnom planu. Nakon Skopja, Istanbula i Beča prošli tjedan predstavnici Revije i Festivala posjetili su i gradić Wels u Austriji, gdje se odvijao Youki, međunarodna festivalsko-filmska platforma koja uključuje brojna događanja za popularizaciju medijske kulture – filmske radionice i predavanja na temu filmske teorije, tiskanih medija, radija i interneta, zatim poseban program „Media Meeting“ te brojni umjetnički programi koji promoviraju medije u urbanom području i koncerti.
Pijana vozačica uzrokovala prometnu nesreću - 26.11.2014.   
U protekla 24 sata na području PU karlovačke zabilježeno je pet kaznenih djela i tri prometne nesreće od kojih je jedna s teško ozlijeđenom osobom i dvije s materijalnom štetom, rekla je za naš Radio glasnogovornica Andreja Lenard.
Osnovana Hrvatska konzervativna stranka - 26.11.2014.   
U Europskom domu u Zagrebu održana je osnivačka skupština nove stranke Hrvatske konzervativne stranke. Stranku su osnovali bivši članovi Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević, koji su zajedno s predsjednicom Ružom Tomašić napustili tu stranku.
Radio Karlovac uživo na internetu
SMS 66248
Karlovački tjednik
Turistička zajednica grada Karlovca
Čistoća
Toplana
Copyright © HRVATSKI RADIO KARLOVAC 2009.

Share

Trenutno je 30 aktivnih posjetitelja