Nastavlja se jesensko vrijeme

- 4. lipnja 2013.   

Vrijeme se nastavlja ovako tmurno, više jesensko nego lipanjsko. Jutros je u Karlovcu oblačno, možda ponegdje proviri koja rijetka zraka sunca, ali će se zadržati oblačno, rekla je u našem jutarnjem programu dežurna prognostičarka u DHMZ-u Ankica Stojanović.
 
- Jutros je u Karlovcu izmjereno 13°C, do kraja dana pa i do kraja tjedna zadržat će se tmurno i oblačno vrijeme, nema baš nekih naznaka za promjenu.

Trebalo bi sljedećih dana biti možda malo više sunca nego danas, pa s time i nešto više temperature, ali upravo stoga i veća mogućnost za lokalne pljuskove.

U sljedećih tjedan dana čini se da bi najljepša bila nedjelja, kad bi trebalo biti najviše sunca i najmanja mogućnost za pljuskove. Tada će i temperatura biti najviša, 25°C ili čak koji stupanj viša. To će biti jedini gotovo ljetni dan, dok će ostale dane temperatura biti do 23°C, što je još uvijek niže od prosjeka za lipanj, rekla je Ankica Stojanović.
Novosti
Požar i zagađenje vode - 20.10.2014.   
Iz dnevnog izvješća karlovačkog Područnog ureda Državne uprave za zaštitu i spašavanje treba istaknuti dva događaja, požar u pogonu "Tehno drvo" u Ogulinu i zagađenje odvodnog kanala na Borlinu.
Danas sunčano i toplo - 20.10.2014.   
Još uvijek smo u polju visokog tlaka zraka, pa će uz vedro jutro takav biti i cijeli dan. Bit će pretežno sunčano, slično vremenu kakvo je bilo tijekom vikenda, rekla je za naš Radio prognostičarka DHMZ-a Dunja Plačko Vršnak.
Provaljeno u skladište i trgovinu - 20.10.2014.   
U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je jedno kazneno djelo, rekla je policijska službenica za odnose s javnošću Senka Staroveški.
Rebelsi obilježili 23. obljetnicu satnije - 19.10.2014.   
Pripadnici Prve pješačke satnije 2. bojne 110. brigade, poznatiji kao "Rebelsi" obilježili su 23. obljetnicu svoje satnije.
Posječena i ukradena stabla u Rakovici - 19.10.2014.   
U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su četiri kaznena djela.
17 vozača vozilo pod utjecajem alkohola - 19.10.2014.   
Na području Policijske uprave karlovačke tijekom noći sa subote na nedjelju provedena je preventivno-represivna akcija nadzora vozača pod utjecajem alkohola i droga.
Mala volonterka USKA-e oduševila djecu - 18.10.2014.   
Predstavnici Udruge slijepih USKA i volonterka Ema posjetili su mališane Dječje igraonice Gradske knjižnice "Ivan Goran Kovačić" u povodu "Mjeseca knjige".
Na meti lopova bicikli - 18.10.2014.   
U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je pet kaznenih djela i pet prometnih nesreća, od kojih su dvije s lakše ozlijeđenim osobama i tri s materijalnom štetom.
Uspješno proveden projekt "Aqua-Agro" - 17.10.2014.   
Na Ribnjaku "Kupa" u Draganiću danas je Prirodoslovna škola održala konferenciju za novinare na kojoj je prezentirana završna faza EU projekta "Aqua-Aagro", a koji je započeo u ovo doba prošle godine.
Uređuje se muzejski prostor na Turnju - 17.10.2014.   
Povoljne vremenske prilike dobro su došle izvođačima radova na prostoru Vojnog kompleksa Turanj, koji uređuju taj prostor. Jučer ih je obišao gradonačelnik Damir Jelić sa suradnicima.
Za vikend stabilizacija vremena - 17.10.2014.   
Na karlovačkom području bit će do kraja dana umjereno do pretežno oblačno, a uz više oblaka treba računati i na slabu kišu, rekla je za naš Radio prognostičarka DHMZ-a Dunja Plačko Vršnak.
Provale, krađe i duhan za preprodaju - 17.10.2014.   
U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je šest kaznenih djela i dvije prometne nesreće od kojih je jedna s teško ozlijeđenom osobom i jedna s materijalnom štetom. Među kaznenim djelima i dalje najviše ima provala i krađa. Na jednom tavanu policija je pronašla i veću količinu duhana.
Radio Karlovac uživo na internetu
SMS 66248
Karlovački tjednik
Turistička zajednica grada Karlovca
Čistoća
Toplana
Copyright © HRVATSKI RADIO KARLOVAC 2009.

Share

Trenutno je 46 aktivnih posjetitelja