Nastavlja se jesensko vrijeme

- 4. lipnja 2013.   

Vrijeme se nastavlja ovako tmurno, više jesensko nego lipanjsko. Jutros je u Karlovcu oblačno, možda ponegdje proviri koja rijetka zraka sunca, ali će se zadržati oblačno, rekla je u našem jutarnjem programu dežurna prognostičarka u DHMZ-u Ankica Stojanović.
 
- Jutros je u Karlovcu izmjereno 13°C, do kraja dana pa i do kraja tjedna zadržat će se tmurno i oblačno vrijeme, nema baš nekih naznaka za promjenu.

Trebalo bi sljedećih dana biti možda malo više sunca nego danas, pa s time i nešto više temperature, ali upravo stoga i veća mogućnost za lokalne pljuskove.

U sljedećih tjedan dana čini se da bi najljepša bila nedjelja, kad bi trebalo biti najviše sunca i najmanja mogućnost za pljuskove. Tada će i temperatura biti najviša, 25°C ili čak koji stupanj viša. To će biti jedini gotovo ljetni dan, dok će ostale dane temperatura biti do 23°C, što je još uvijek niže od prosjeka za lipanj, rekla je Ankica Stojanović.
Novosti
Danica Rob sudjelovala na susretu slijepih žena - 21.11.2014.   
Predstavnica Mreže žena Udruge slijepih grada Karlovca i Karlovačke županije USKA Danica Rob sudjelovala je na 11. savjetovanju Mreže slijepih žena Hrvatskog saveza slijepih koje je održano u Zagrebu, u prostorijama Udruge slijepih Zagreb. Danica Rob bila je na susretu slijepih žena u pratnji VIP asistentice za Karlovačku županiju Sandre Milčić.
Sastanak u Gradskoj upravi o zaštiti od poplava - 21.11.2014.   
U Gradskoj upravi održan je sastanak na temu problematike poplava na području gradske četvrti Mostanje te mjesnih odbora Logorište i Mala Švarča.
Na sastanku su uz predstavnike Grada Karlovca, predvođene gradonačelnikom Damirom Jelićem, sudjelovali predstavnici Hrvatskih voda, Hrvatskih šuma, Hrvatskih cesta, Javne vatrogasne postrojbe te direktor Vodovoda i kanalizacije.
Prijedlozi Mladeži HDZ-a o Programu za mlade - 21.11.2014.   
Osvrt na prijedlog Programa za mlade grada Karlovca s težištem na mjere zapošljavanja i stambenog osamostaljivanja mladih, bila je tema konferencije za novinare koju je održala Mladež HDZ-a grada Karlovca. Predstavnici Mladeži HDZ-a podržavaju nacrt Programa, ali su iznijeli svoje prijedloge za rješavanje nekih problema.
Preventivni zdravstveni pregledi slijepih osoba - 21.11.2014.   
U prostorijama Udruge slijepih Karlovačke županije na Štrosmajerovom trgu organiziran je redovni zdravstveni pregled članova Udruge.
Mjesec borbe protiv ovisnosti - 21.11.2014.   
Županijsko povjerenstvo za suzbijanje uporabe opojnih droga Karlovačke županije, održalo je u Uredu župana povodom Mjeseca borbe protiv ovisnosti konferenciju za novinare.
Novi poticaj turizmu - 21.11.2014.   
Predstavljanje novih brošura “Turističko-planinarski zemljovid” i “Brošura o stazama za nordijsko hodanje” Turističke zajednice Karlovačke županije bile su tema konferencije za novinare održane danas u uredu župana.
Za bolju energetsku učinkovitost - 21.11.2014.   
Sinoćnji godišnji skup predstavnika stanara suvlasnika u zgradama kojima upravlja karlovačka gradska tvrtka Inkasator bio je iznimno posjećen. Bilo je pozvano 560 predstavnika, a u dvorani restorana Doma OS Zrinski tražila se stolica više. Tema o kojoj je provedena panel rasprava bila je energetska obnova zgrada.
Dvojica vozača zadržana na triježnjenju - 21.11.2014.   
U protekla 24 sata na području PU karlovačke zabilježeno je sedam kaznenih djela i jedna prometna nesreća s materijalnom štetom, rekla je za naš Radio policijska službenica za odnose s javnošću Senka Staroveški.
Veleposlanik Levchenko u posjetu KA županiji - 20.11.2014.   
Veleposlanik Ukrajine u Republici Hrvatskoj Oleksandr Levchenko sastao se u Uredu župana Karlovačke županije sa županom Ivanom Vučićem i njegovim suradnicima.
Javni pozivi za savjete mladih - 20.11.2014.   
Grad Karlovac i Karlovačka županija objavili su javne pozive za predlaganje kandidata za članove županijskog i gradskog savjeta mladih. U županijskom će se birati 11 članova i 11 zamjenika na vrijeme od tri godine, a u gradskom 9 članova i isto toliko zamjenika.
Predstavnici Udruge USKA zahvalili veterinarima - 20.11.2014.   
Predstavnici Udruge slijepih grada Karlovca i Karlovačke županije koordinatorica Romija Radočaj Naglić, te Mirsad Bećirović i Danica Rob u pratnji pasa vodiča crnih labradora Pine i Darta posjetili su Veterinarsku ambulantu Pet plus.
Uskoro predavanje o Novom Centru - 20.11.2014.   
U prostorijama HDZ-a u Karlovcu održana je konferencija za novinare na kojoj je najavljeno predavanje profesora Vladimira Peršina "Novi centar – putovanje kroz vrijeme".
Radio Karlovac uživo na internetu
SMS 66248
Karlovački tjednik
Turistička zajednica grada Karlovca
Čistoća
Toplana
Copyright © HRVATSKI RADIO KARLOVAC 2009.

Share

Trenutno je 24 aktivnih posjetitelja