Nastavlja se jesensko vrijeme

- 4. lipnja 2013.   

Vrijeme se nastavlja ovako tmurno, više jesensko nego lipanjsko. Jutros je u Karlovcu oblačno, možda ponegdje proviri koja rijetka zraka sunca, ali će se zadržati oblačno, rekla je u našem jutarnjem programu dežurna prognostičarka u DHMZ-u Ankica Stojanović.
 
- Jutros je u Karlovcu izmjereno 13°C, do kraja dana pa i do kraja tjedna zadržat će se tmurno i oblačno vrijeme, nema baš nekih naznaka za promjenu.

Trebalo bi sljedećih dana biti možda malo više sunca nego danas, pa s time i nešto više temperature, ali upravo stoga i veća mogućnost za lokalne pljuskove.

U sljedećih tjedan dana čini se da bi najljepša bila nedjelja, kad bi trebalo biti najviše sunca i najmanja mogućnost za pljuskove. Tada će i temperatura biti najviša, 25°C ili čak koji stupanj viša. To će biti jedini gotovo ljetni dan, dok će ostale dane temperatura biti do 23°C, što je još uvijek niže od prosjeka za lipanj, rekla je Ankica Stojanović.
Novosti
Potpora EU za film Marije Ratković Vidaković - 30.10.2014.   
Dokumentarnom filmu Karlovčanke Marije Ratković Vidaković „U potrazi za izgubljenom državom“ odobrena je potpora programa Media Europske Unije za razvoj projekta.
Kradu se drva, alkohol, novac... - 30.10.2014.   
U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je šest kaznenih djela, jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira u Ogulinu i jedna prometna nesreća s materijalnom štetom.
Novi pas vodič za slijepu osobu Danicu Rob - 29.10.2014.   
Članica Udruge slijepih USKA Danica Rob dobila je novog psa vodiča crnog labradora Darta. To je drugi pas vodič Danice Rob nakon Erika kojeg je poslije umirovljenja udomila obitelj Jakić.
Sveta misa za poginule branitelje - 29.10.2014.   
Udruga roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata za grad Karlovac organizirala je u crkvi Presvetog Srca Isusova svetu misu zadušnicu za sve poginule hrvatske branitelje.
Svjetski dan moždanog udara - 29.10.2014.   
Savjet za zdravlje Karlovačke županije nastavlja s provođenjem javnozdravstvenih preventivnih aktivnosti u okviru Plana promicanja zdravlja na području naše Županije. Tako je danas obilježen Svjetski dan moždanog udara, a suorganizatori su bili Opća bolnica Karlovac, Zavod za javno zdravstvo Karlovačke županije i Poliklinika za rehabilitaciju slušanja i govora SUVAG.
Poskupljenje pogrebnih troškova od Nove godine - 29.10.2014.   
Radovi na uređenu prve faze novog grobnog polja na groblju Jamadol privode se kraju izvijestio je direktor Zelenila Stjepan Turković. To je bila jedna od tema konferencije za novinare sazvanoj u povodu Dana Svih svetih.
Veliko zanimanje za 7. Sajam poslova - 29.10.2014.   
Područni ured Hrvatskog zavoda za zapošljavanje danas je u karlovačkom Domu Oružanih snaga "Zrinski" organizirao tradicionalni, 7. po redu Sajam poslova. Na Sajmu je vladala velika gužva, jer je bilo puno onih koji su tražili posao ili druge informacije koje su se nudile na ovoj manifestaciji.
Pobjeda HDZ-a na izborima u Draganiću - 29.10.2014.   
Hrvatska demokratska zajednica sa koalicijskim partnerima Hrvatskom seljačkom strankom i Hrvatskom strankom prava dr. Ante Starčević odnijela je pobjedu u sva četiri mjesna odbora na izborima za članove mjesnih odbora u općini Draganić.
Savjeti policije uoči Dana Svih svetih - 29.10.2014.   
Povodom nadolazećih vjerskih blagdana Svih svetih i Dušnog dana, koji se obilježavaju 01. i 02. studenog, kao i svake godine očekuje se veći broj sudionika u cestovnom prometu, koji će se vozilima kretati prilaznim cestama prema mjesnim grobljima.
Na mjestima gdje se očekuje najveća frekvencija prometa, a kako bi se osigurala što bolja prometna protočnost, prometom će tih dana upravljati policijski službenici koji će i nadzirati poštivanje prometnih propisa, a vozači se mole da se pridržavaju uputa i naredbi policijskih službenika.
U petak svi u karlovački Šanac - 29.10.2014.   
Sedam udruga organizira u petak zanimljivu manifestaciju u središnjem karlovačkom Šancu pod nazivom Pravac u Šanac ili Drito u korito.
Karlovački proračun za 2015. - 252,7 milijuna kuna - 29.10.2014.   
Na službenoj stranici Grada Karlovca www.karlovac.hr objavljen je Nacrt proračuna Grada Karlovca za 2015. godinu, koji bi trebao raspolagati sa 252,7 milijuna kuna.
Stabilno i suho do sredine idućeg tjedna - 29.10.2014.   
Sredinom dana i poslijepodne trebalo bi biti barem djelomično sunčano i najviša temperatura zraka bit će između 8 i 10 Celzijevih stupnjeva, sve ovisi o tome kada će se magla, odnosno niski oblaci razići, rekla je za naš Radio prognostičarka DHMZ-a Tanja Renko.
Radio Karlovac uživo na internetu
SMS 66248
Karlovački tjednik
Turistička zajednica grada Karlovca
Čistoća
Toplana
Copyright © HRVATSKI RADIO KARLOVAC 2009.

Share

Trenutno je 70 aktivnih posjetitelja