Nastavlja se jesensko vrijeme

- 4. lipnja 2013.   

Vrijeme se nastavlja ovako tmurno, više jesensko nego lipanjsko. Jutros je u Karlovcu oblačno, možda ponegdje proviri koja rijetka zraka sunca, ali će se zadržati oblačno, rekla je u našem jutarnjem programu dežurna prognostičarka u DHMZ-u Ankica Stojanović.
 
- Jutros je u Karlovcu izmjereno 13°C, do kraja dana pa i do kraja tjedna zadržat će se tmurno i oblačno vrijeme, nema baš nekih naznaka za promjenu.

Trebalo bi sljedećih dana biti možda malo više sunca nego danas, pa s time i nešto više temperature, ali upravo stoga i veća mogućnost za lokalne pljuskove.

U sljedećih tjedan dana čini se da bi najljepša bila nedjelja, kad bi trebalo biti najviše sunca i najmanja mogućnost za pljuskove. Tada će i temperatura biti najviša, 25°C ili čak koji stupanj viša. To će biti jedini gotovo ljetni dan, dok će ostale dane temperatura biti do 23°C, što je još uvijek niže od prosjeka za lipanj, rekla je Ankica Stojanović.
Novosti
Hrvatski savez slijepih pomogao obitelji Galetić - 23.4.2014.   
Na inicijativu Udruge slijepih grada Karlovca i Karlovačke županije, Hrvatski savez slijepih pridružio se akciji prikupljanja pomoći obitelji Katarine Galetić iz Crnog Kamanja kojoj je početkom godine u požaru izgorjela kuća. Inače, Katarina Galetić predsjednica je Udruge slijepih, aktivna je sportašica i studentica.
Inkasator potpisao Ugovore za izvođenje radova - 23.4.2014.   
Tvrtka Inkasator provela je postupak odabira ponuđača za održavanje zajedničkih dijelova i uređaja građevina na području grada kojima tvrtka upravlja. 55 ponuđača koji su zadovoljili kriterije danas su u dvorani Obrtničke komore s tvrtkom Inkasator potpisali Ugovor za izvođenje radova u 2014. godini.
I dalje promjenjivo - 23.4.2014.   
Na karlovačkom području danas povremeno može biti slabije kiše, a poslijepodne i kratkotrajnog pljuska, rekla je za naš Radio prognostičarka DHMZ-a Ankica Stojanović. Temperatura zraka će biti između 18 i 20˚C. Vjetar će prijepodne biti slab, a poslijepodne umjeren sjeveroistočni.
Provala i krađe - 23.4.2014.   
U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je osam kaznenih djela, od kojih je glasnogovornica Andreja Lenard izdvojila provalu u stan te krađe dijelova sa šumskog zglobnog traktora i metalne pločice za tračnice.
Najavljena izložba Josipa Vanište - 22.4.2014.   
U karlovačkom Gradskom muzeju danas je održana konferencija za medije povodom izložbe akademika Josipa Vanište. Izložba će biti otvorena ove subote u 12 sati u Galeriji "Vjekoslav Karas".
80. obljetnica KUD-a "Sv. Juraj" Draganić - 22.4.2014.   
KUD „Sv. Juraj“ Draganić ovog tjedna organizira obilježavanje 80. obljetnice organiziranog kulturno-umjetničkog rada u Draganiću. Ova obljetnica obilježava se u Jurjevskom tjednu kroz niz događanja.
Potres se osjetio i u Karlovcu - 22.4.2014.   
Potres jačine 4,6 Richtera pogodio je danas oko 11 sati područje Slovenije, javlja Euro-mediteranski seizmološki centar (EMSC). Epicentar potresa bio je 50-ak kilometara jugozapadno od Ljubljane, kod mjesta Pivka, a potres je bio na dubini od 2 km.
Krađa automobila, prometna nesreća - 22.4.2014.   
U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su tri kaznena djela, od kojih je glasnogovornica Andreja Lenard izdvojila krađu automobila.
Promjenjiv, ali razmjerno topao tjedan - 21.4.2014.   
Vrijeme će danas biti uglavnom oblačno, poslijepodne s povremenim pljuskovima te maksimalnom temperaturom od 15 ili 16 stupnjeva, rekao je za naš Radio prognostičar DHMZ-a Davor Samošćanec.
U Ogulinu teško ozlijeđen motociklist - 21.4.2014.   
U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke nije evidentirano niti jedno kazneno djelo. Evidentiran je jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira, u Karlovcu, tri prekršaja nasilničkog ponašanja u obitelji, u Karlovcu, Ogulinu i Ozlju, te jedna prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom.
Uskrsni ponedjeljak - 21.4.2014.   
Uskrsni je ponedjeljak dan kršćanske svetkovine. Slavi se dan nakon Uskrsa. U Hrvatskoj i mnogim državama svijeta službeni je blagdan.

Prometnim znakom po automobilu - 20.4.2014.   
U protekla 24 sata na području PU karlovačke zabilježena su četiri kaznena, četiri prekršaja narušavanja javnog reda i mira u Karlovcu, Ogulinu i Slunju, jedan prekršaj nasilničkog ponašanja u obitelji u Ogulinu i šest prometnih nesreća. Voditelj smjene u OKC-U Mile Valentić izdvojio je kazneno djelo oštećenja osobnog automobila.
Radio Karlovac uživo na internetu
SMS 66248
Karlovački tjednik
Turistička zajednica grada Karlovca
Čistoća
Toplana
Copyright © HRVATSKI RADIO KARLOVAC 2009.

Share

Trenutno je 10 aktivnih posjetitelja