Nastavlja se jesensko vrijeme

- 4. lipnja 2013.   

Vrijeme se nastavlja ovako tmurno, više jesensko nego lipanjsko. Jutros je u Karlovcu oblačno, možda ponegdje proviri koja rijetka zraka sunca, ali će se zadržati oblačno, rekla je u našem jutarnjem programu dežurna prognostičarka u DHMZ-u Ankica Stojanović.
 
- Jutros je u Karlovcu izmjereno 13°C, do kraja dana pa i do kraja tjedna zadržat će se tmurno i oblačno vrijeme, nema baš nekih naznaka za promjenu.

Trebalo bi sljedećih dana biti možda malo više sunca nego danas, pa s time i nešto više temperature, ali upravo stoga i veća mogućnost za lokalne pljuskove.

U sljedećih tjedan dana čini se da bi najljepša bila nedjelja, kad bi trebalo biti najviše sunca i najmanja mogućnost za pljuskove. Tada će i temperatura biti najviša, 25°C ili čak koji stupanj viša. To će biti jedini gotovo ljetni dan, dok će ostale dane temperatura biti do 23°C, što je još uvijek niže od prosjeka za lipanj, rekla je Ankica Stojanović.
Novosti
Počinje zimsko računanje vremena - 25.10.2014.   
Noćas počinje zimsko računanje vremena.Pomicanjem kazaljki sata za jedan sat unatrag vrijeme od 3 sata računa se kao 2 sata.
Opljačkana ljekarna u Zvijezdi - 25.10.2014.   
U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke zabilježeno je jedno kazneno djelo, rekao je za naš Radio voditelj u OKC-u Perica Matošević.
Poziv za gradnju nasipa - 24.10.2014.   
Karlovački gradonačelnik Damir Jelić večeras je uputio poziv građanima da pomognu u gradnji nasipa na Gornjem Mekušju i u Mostanju.
Vodostaji još uvijek rastu - Kupa na 803 cm - 24.10.2014.   
S obzirom da su vodostaji Korane i Kupe u Karlovcu prešli 750 centimetara, od rano poslijepodne na snazi su izvanredne mjere obrane od poplava.

Situacija slična onoj u rujnu - 24.10.2014.   
Predstavnici Grada Karlovca obišli su poslijepodne poplavljena područja. U Mostanju je održana i kraća konferencija za novinare. Pročelnik Upravnog odjela za poslove gradonačelnika i zamjenik načelnika Stožera zaštite i spašavanja Grada Karlovca Ivan Uđbinac upoznao je najprije novinare sa situacijom u Mostanju.
Očekuje se razvoj kamper turizma u Hrvatskoj - 24.10.2014.   
Udruga ruralnih kamper odmorišta Urko sa sjedištem u Poreču organizirala je na imanju Srce prirode – integralni hotel na seoskom gospodarstvu Srakovčić u Gorici Lipničkoj 1. kongres kamp odmorišnog turizma u Hrvatskoj.
Vodostaji i dalje rastu - 24.10.2014.   
Dostavljaju se vreće s pijeskom u Logorište i Mostanje, zatvaraju se propusti ispod Brze ceste u Mostanju… To su samo neke od aktivnosti vatrogasaca i djelatnika gradskih tvrtki, rekao nam je županijski vatrogasni zapovjednik Goran Franković. On kaže da prema informacijama Hrvatskih voda vodostaji Kupe i Korane ne bi trebali prijeći 800 centimetara.
HSLS-ovci protiv monetizacije - 24.10.2014.   
Predsjednik Gradske organizacije HSLS-a, Dragutin Belavić danas je održao konferenciju za novinare ispred Super Konzuma, na mjesti gdje se od prošle subote prikupljaju potpisi za referendum o monetizaciji autocesta.
Susret srednjoškolske katoličke mladeži - 24.10.2014.   
U Domu OS RH „Zrinski“ danas se održava 13. Susret srednjoškolske katoličke mladeži na temu: „Moj poziv je ljubav“.
Pod vodom ponovno Logorište i Mostanje - 24.10.2014.   
Korana se izlila i na cestu u Logorištu, te ponovo prijeti kućama, a slično je u Maloj Švarči. Prema informacijama s terena pod vodom je ponovo i Zatok u Mostanju.
Nova kotlovnica u Obrtničkom centru - 24.10.2014.   
Regionalna energetska agencija sjeverozapadne Hrvatske (REGEA) i Karlovačka županija svečano su danas pustili u rad novu kotlovnicu na biomasu za grijanje Obrtničkog centra u Karlovcu.
Poplava u Bohinjskoj - 24.10.2014.   
Stanovnici Bohinjske ulice u karlovačkom naselju Jamadol i ovu noć su, kako na javlja naša slušateljica Mira Valio, proveli u strepnji i strahu da će im voda ponovno prodrijeti u kuće i stanove.
Radio Karlovac uživo na internetu
SMS 66248
Karlovački tjednik
Turistička zajednica grada Karlovca
Čistoća
Toplana
Copyright © HRVATSKI RADIO KARLOVAC 2009.

Share

Trenutno je 34 aktivnih posjetitelja